Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Raportează eroarea

Alpha 2018, filme online subtitrat în Română
Votează 8 (100%) 3 voturis

Alpha 2018, film online subtitrat în Română

Când ajunge la vârsta la care adulţii sunt de părere că puştiul poate să-i însoţească la vânătoare, tânărul Keda este încântat să participe la prima lui şedinţă de vânătoare de bizoni împreună cu cei mai iscusiţi vânători ai tribului său. Fericirea lui este curmată rapid deoarece are parte de un accident nefericit şi se răneşte grav, iar semenii lui în loc să îl ajute să se întoarcă acasă decid că nu merită efortul şi îl lasă de unul singur în sălbăticie pentru a muri.

Recuperându-şi cunoştinţa, Keda este pe cât de şocat pe atât de dezamăgit să descopere că a fost abandonat de semenii lui şi, în ciuda rănilor pe care le-a suferit, el încearcă să se folosească de toate cunoştinţele pe care le-a acumulat până în momentul de faţă pentru a putea să supravieţuiască şi să găsească drumul înapoi spre casă. Pe parcurs, el întâlneşte un lup care, la fel ca şi Keda, a fost abandonat de haită şi puştiul reuşeşte să îmblânzească animalul care-i va deveni prieten, companion şi aliat în lupta pentru supravieţuire, formând probabil prima legătură dintre un om şi canin.

Momentan filmul online Alpha 2018 nu există, dar va fi adăugat pe site de îndată ce va fi posibil. Premiera în cinematografe va avea loc în data de 14 septembrie.

2,019 total views, 3 views today

Distribuie si tu ...
Alpha 2018, filme online subtitrat în Română
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Genul

Filme asemănătoare

Close