Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Blockers (2018), filme online subtitrate în Română

Blockers (2018), filme online subtitrate în Română

Blockers    06 Apr 2018

N/A N/A ComedieComedyFilme 2017Filme 2018Filme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerTrailer 2017-2018

N/A
IMDB: N/A/10 N/A votes

, ,

, , , , ,

N/A

USA

3967

Raportează eroarea

Blockers (2018), filme online subtitrate în Română
Votează 4 (50%) 2 voturis

Blockers (2018), film online subtitrat în Română

Cea mai proastă combinaţie pentru un adolescent este ca părinţii celor mai buni prieten ai săi să fie la rândul lor prieteni. Asta pentru că secretele adolescentine sunt greu de ţinut ascunse atunci când părinţii se cunosc între ei şi pot să dea în vileag anumite minciunele aparent nevinovate sau planuri despre care nu s-ar dori să se afle. Acest lucru păţesc trei adolescente care se cunosc din clasele primare şi sunt prietene încă de atunci.

Ajunse la vârsta absolvirii, cele trei fete sunt hotărâte ca în noaptea balului să facă pasul cel mare spre a deveni femei, însă problema cea mare este că părinţii lor află despre acest pact pe care l-au făcut fetele şi se vorbesc între ei pentru a elabora un plan prin intermediul căruia să împiedice îndeplinirea pactului respectiv. În loc să discute despre acest lucru sau să le interzică participarea la bal, grupul de părinţi apelează la tactici pe cât de amuzante pe atât de jenante pentru fiicele lor pe care le pun în situaţii extrem de neplăcute.

Momentan filmul online Blockers (2018) nu există, dar va fi adăugat pe site de îndată ce va fi posibil. Premiera în cinematografe va avea loc în data de 6 aprilie.

Tags: ComedieComedyFilme 2017Filme 2018Filme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerTrailer 2017-2018

138 total views, 1 views today

Distribuie si tu ...
Blockers (2018), filme online subtitrate în Română
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Genul

Filme asemănătoare

Close