Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Episoade adăugate recent

Serialul TV Titlu episod Data lansări
Bliss 1 x 1

Episode 1

Andrew rezistă o noapte cu multă încordare înainte în spatele lui Denise și a două legături auxiliare, precum și el descoperă că Kim se îndreaptă spre restaurantul asociat. Eforturile sale de relocare a ambelor părți devin din ce în ce mai disperate.

Episode 1 2018-02-14
Dragon Ball Super 1 x 128

Noble Pride to the End! Vegeta Falls!!

The Approaching Wall! The Final Barrier of Hope!!

Noble Pride to the End! Vegeta Falls!! 2018-02-18
The Chi 1 x 5

Today was a Good Day

Acțiunile lui Brandon pun în pericol relația sa cu Jerrika. Ronnie descoperă secrete despre trecutul fiului său surogat și oferă o informație crucială poliției. Între timp, agitația pantofului lui Emmett se înrăutățește.

Today was a Good Day 2018-02-11
Divorce 2 x 6

Losing It

După ce Robert îl găsește pe Tom într-o poziție compromițătoare, Frances și Robert își re-vizitează consilierul căsătoriei pentru a stabili noi reguli de bază pentru copii. Frances cântărește cât de gravă ar trebui să fie noua ei relație cu Andrew. Jackie caută sfatul lui Dallas în timpul unei întâlniri întâmplătoare la clubul de țară al lui Diane.

Losing It 2018-02-18
Here and Now 1 x 2

It's Coming

Ramon și Shokrani explorează posibila legătură psihică între "11:11" și o fotografie în cabinetul medicului. Kristen și Ashley se confruntă cu probleme. Duc primește vestea bună despre manuscrisul său de auto-ajutorare, dar starea sa este atenuată de cererea editorului. Audrey este înscrisă pentru a ajuta la descompunerea unei noi societăți incorecte din punct de vedere politic la școală. Distrusă în parte de un diagnostic medical, Greg își pierde răcoarea în sala de clasă. Ramon întâlnește o întâlnire de familie

It's Coming 2018-02-18
Our Cartoon President 1 x 3

Rolling Back Obama

Președintele se angajează să inverseze orice ultimă realizare a președintelui Obama, în timp ce un drăguț Jared Kushner și un intens Stephen Miller declanșează o prietenie improbabilă.

Rolling Back Obama 2018-02-18
Homeland 7 x 2

Rebel Rebel

Carrie face o descoperire. Wellington îl protejează pe Keane. O'Keefe continuă să difuzeze.

Rebel Rebel 2018-02-18
Philip K. Dick's Electric Dreams 1 x 10

The Father Thing

Lumea este atacată deoarece străinii invadează casele noastre liniștite. Charlie, tânărul nostru erou, trebuie să facă cele mai dificile decizii imaginabile, să-și protejeze mama și rasa umană, deoarece el este printre primii care înțeleg că oamenii sunt înlocuiți de periculoși mormoni.

The Father Thing 2018-01-11
Strike Back 6 x 8

Episode 8

Jensen începe să se înrobească în proiectul Tenebrae, în timp ce Mac și Wyatt se îndreaptă spre locul negru în care Idrisi este întemnițat, pentru al distruge înainte ca Lowry să ajungă la el.

Episode 8 2018-02-14
Falling Water 2 x 7

Love Is a Dreamer

Sora lui Tess începe să se destrame; Taka și Alex vizitează familia lui Shadowman; Burton se luptă cu vinovăția lui; Bennett face o lovitură pe Woody.

Love Is a Dreamer 2018-02-17
Troy: Fall of a City 1 x 1

Black Blood

După o întâlnire fatală cu zeii, viața tânărului păstor Paris se schimbă pentru totdeauna. La jocurile din orașul Troy descoperă ceva extraordinar, iar într-o excursie spre Sparta, se îndrăgostește de consecințe imprevizibile și profunde.

Black Blood 2018-02-17
Counterpart 1 x 5

Shaking the Tree

Howard descoperă o altă parte a lui Emily. Howard și Emily caută răspunsuri despre un site misterios de cădere. Aldrich și Quayle caută informații de la un vechi prieten.

Shaking the Tree 2018-02-18
Labyrinth 1 x 2

Episode 2

 Istorismele paralele din trecut și prezent se desfășoară în sud-vestul Franței, când se descoperă conspirații antice și moderne, care se învârt în jurul a trei cărți ascunse care dețin secretul adevăratului Graal. Alais și cei mai apropiați de ea trebuie să lupte pentru a proteja secretul, în timp ce în ziua de azi, Alice se confruntă cu o cursă împotriva timpului pentru a-și împărți istoria îndelungată îngropată.

Episode 2 2012-12-01
The New Legends of Monkey 1 x 10

Episode 10

În timp ce Monkey și Pigsy se rătăcesc în banchetul lui Davari, Tripitaka trebuie să depună mijloacele de a controla armata secretă a Demonilor de litere înainte ca Davari să poată dezvălui amploarea noilor sale puteri.

Episode 10 2018-02-04
Dragon Ball Super 1 x 127

Episode 127

The Approaching Wall! The Final Barrier of Hope!!

Episode 127 2018-02-11
Beyond 2 x 6

Bedposts

Luke îl descoperă pe Holden somnambulism și îl ajută să găsească un nou indiciu în ceea ce se întâmplă cu regatul. Willa intră pentru a-l ajuta pe Luke într-o situație dificilă. Charlie are ocazia să obțină ceea ce căuta, în timp ce Shoemacher continuă să recruteze adepții în cerul gol. Între timp, Charlie și Holden au o reuniune ciudată, iar Diego se îndreaptă spre Ft. Reed și Holden.

Bedposts 2018-02-15
Labyrinth 1 x 1

Episode 1

Separat de timp, dar unită într-un destin comun, doctorul Alice Tanner, moștenitor al unei zile moderne, moștenește o casă în sudul Franței și este bântuită de vise ale Alais Pelletier, de 17 ani, din Carcassonne din secolul al XIII-lea. Forțat să afle mai multe, Alice se lovește de o descoperire arheologică legată de un genocid vechi care o va conduce la secretele Sfântului Graal.

Episode 1 2012-11-24
The Path 3 x 7

The Gardens at Giverny

Eddie călătorește la Paris pentru a deschide primul centru Meyerist din Europa și îl aduce pe Sarah împreună cu speranța de a-și restabili credința; dar căutarea ei insistentă pentru Lilith o poate lua dincolo de punctul de a nu se întoarce. Între timp, Cal și Mary au propriile planuri.

The Gardens at Giverny 2018-02-14
The Path 1 x 1

What the Fire Throws

Un om care se convertește la un controversat suferă de o criză a credinței.

What the Fire Throws 2016-03-30
The Path 2 x 4

The Red Wall

Sarah și Cal află că FBI investighează Mișcarea. Hawk și Noa se apropie, în timp ce Mary și Sean se confruntă cu provocări pentru relația lor. După o izbucnire la cazino cu Chloe, Eddie se alătură unui grup de sprijin pentru foștii membri ai cultului.

The Red Wall 2017-02-08
The Path 3 x 5

Pageantry

După ce a învățat adevărul întunecat despre Steve, Sarah a tras de vară din concursul anual, supărându-și familia. Pentru a ajuta la propheția lui Lilith, Vera planifică o turneu în SUA pentru a răspândi Meyerismul. Dar într-un oraș unde nu sunt bineveniți, viața lui Eddie este pe cale de dispariție.

Pageantry 2018-01-31
The Path 3 x 1

The Beginning

Eddie este noul Gardian al luminii și, cu ajutorul publicului său vera, Eddie îndepărtează securitatea și deschide porțile mișcării; dar când sângele apare pe compusă, chiar suporterii lui vor pune la îndoială decizia sa. După ce una dintre victimele șantajului se sinucide, Sarah încearcă să fie pedepsită. Pentru asta merge la Cal, care ... citește mai mult

The Beginning 2018-01-17
The Path 3 x 6

Messiah

Sarah studiază revistele secretă ale lui Steve, încercând să afle cine a scris Scara, apropiindu-l de profesorul Neill. Dar o moarte în familie o aduce pe ea și pe Eddie impreună și o face pe Sarah să facă mult timp pentru credința ei. Harold descoperă că Mary și-a furat inelele de la Campionat, așa că el și Cal trebuie să afle cine sunt și să încerce să-i ... citește mai mult

Messiah 2018-02-07
The Path 2 x 2

Dead Moon

Cu Meyerismul care se confruntă cu strâmtorări financiare strânse, Cal și Sarah participă la un colect de fonduri aruncat de Ridges pentru prietenii lor bogați. Eddie pleacă la o întâlnire cu Chloe, vechea iubită a fratelui său Johnny. Hawk are o transformare pe o retragere 1R.

Dead Moon 2017-01-25
The Path 2 x 13

Mercy

Cal încearcă să mențină controlul asupra Mișcării, încă bântuit de Richard. Eddie trebuie să-și reconcilieze dragostea pentru familia sa cu rolul său nou înființat ca lider. În Ziua Înălțării, Meieriștii se confruntă cu o decizie care ar putea schimba Mișcarea pentru totdeauna.

Mercy 2017-04-12
The Path 2 x 1

Liminal Twilight

Eddie începe să-și construiască o viață în afara Mișcării, dar continuă în secret să vadă pe Sarah și pe copii. Planul lui Cal pentru a cumpăra o clădire pentru centrul din New York duce la tensiune în cadrul conducerii Meyerist. Sarah este uimită de o revelație despre Cal.

Liminal Twilight 2017-01-25
The Path 1 x 2

The Era of the Way

Eddie și Sarah încep programul de dezintoxicare a infidelității, în timp ce Hawk își face un nou prieten în Ashley, o fată populară de vârsta lui care are nevoie de ajutor în legătură cu finanțele familiei sale. Între timp, Cal oferă să-i ajute pe un fiu dependent de droguri al unui donator bogat.

The Era of the Way 2016-03-30
The Path 2 x 9

Oz

Vinovat de șantajarea membrilor să-și achite datoriile, Sarah îi invită pe Cal să vorbească la Conferința Mondială a Credinței cu ea. Eddie are o epifanie despre viitorul Mișcării și ajunge la un alt Denier din familie. Hawk se apropie de Noa.

Oz 2017-03-15
The Path 1 x 4

The Future

Compania primește o vizită de la doi dintre bătrânii mișcării pentru picnicul anual al Ascensiunii. Sosirea lor pune sub semnul întrebării conducerea lui Cal și viitorul Mișcării. În timpul festivităților, Abe află despre trecutul tulburat al lui Mary Cox, iar Hawk decide să facă un pas mai aproape de Ashley.

The Future 2016-04-13
The Path 2 x 6

For Our Safety

Eddie & Sarah nu poate rezista sentimentelor unul pentru celălalt, chiar dacă se întâlnește cu Chloe. Împotriva dorințelor lui Sarah, Hawk se îndreaptă spre oraș pentru a urca Ladder cu Cal ca ghid. Abe preia securitatea pentru Mișcarea. Kodiak vrea răzbunare pentru moartea lui Steve.

For Our Safety 2017-02-22
The Path 3 x 3

Locusts

În ciuda temerilor și obiecțiilor tuturor, Eddie dorește să încerce să salveze sufletul copilului rasist care a terorizat Compania. Vera se luptă între loialitatea față de mama ei și profeția ei și sentimentele ei tot mai mari pentru Eddie. Cal nu poate rămâne în negare și se ascunde de traumatismul său, așa că decide să-și tragă familia înapoi la compus ... citește mai mult

Locusts 2018-01-17
The Path 1 x 9

A Room with a View

Sarah se întâlnește cu Alison Kemp după ce a descoperit telefonul cu arzător al lui Eddie. Eddie și Hawk se întorc acasă, iar Sarah se confruntă cu Eddie despre criza credinței. Cal îl întreabă pe Sara să fie al doilea comandant. Cineva din trecutul organizației se întoarce.

A Room with a View 2016-05-18
The Path 1 x 6

Breaking and Entering

După ce familia lui Ashley a fost evacuată, Hawk îi aduce acasă pentru adăpost. Confruntată cu relația fiului său cu IS, Sarah continuă o misiune personală de a răspunde întrebărilor din trecutul ei. Cal își afirmă conducerea și face o decizie politică îndrăzneață pentru Mișcarea.

Breaking and Entering 2016-04-27
The Path 2 x 11

Defiance

Eddie continuă să urce pe trepte cu Felicia și se confruntă cu Cal cu revelații uimitoare despre Steve. Sean și Mary contemplă o nouă viață în lumea exterioară. Sarah se luptă cu fracțiunile divizate în familia ei și în Mișcarea.

Defiance 2017-03-29
The Path 2 x 12

Spiritus Mundi

Pe măsură ce scopul misiunilor Mișcării se concentrează, Eddie devine deziluzionat de viitorul Meyerismului. Între timp, Mișcarea își câștigă cel mai nou membru și își pierde una dintre cele mai vechi, așa cum Mary merge în muncă și Cal & Sarah etichetează Richard a Denier.

Spiritus Mundi 2017-04-05
The Path 2 x 7

Providence

Cu blocarea blocului, Sarah & Cal încearcă să strângă bani pentru The Movement, punând centrul orașului în pericol. Hawk preia un rol de conducere, în timp ce Cal vizează mama bogată a lui Noa. Eddie se leagă de fiul lui Chloe, fără să știe că este urmărit.

Providence 2017-03-01
The Path 2 x 10

Restitution

Meieriștii participă la restituire, ispășind pentru cele mai grave păcate ale anului. Maria este presată să părăsească Mișcarea cu Sean. Eddie supără familia lui Sarah prin aducerea unui membru de familie înstrăinat și află adevărul despre Cal și Sarah.

Restitution 2017-03-22
The Path 1 x 10

The Miracle

Eddie se confruntă cu exil după ce criza credinței sale este descoperită de Mișcarea. Cal livrează ultimele trei trepte ale Scării la congregație, în timp ce Sarah află un secret întunecat despre Mișcarea. Eddie, căutând răspunsuri, călătorește în Peru unde descoperă un adevăr șocant.

The Miracle 2016-05-25
The Path 1 x 3

A Homecoming

Cal îi vizitează pe mama sa înstrăinată cu intenția de ai pune într-o locuință asistată. Miranda Frank este adusă la complexul din New York pentru a se debarasa, iar cu Cal plecat, Sarah alege să se confrunte cu Miranda singur.

A Homecoming 2016-04-06
The Path 1 x 8

The Shore

Eddie îl aduce pe Hawk pe o călătorie de iluminare spirituală, în timp ce Cal se luptă cu realitatea urâtă a propriei sale tendințe violente. Munca lui Nicole devine tulbure, iar Sarah face un miracol pentru a salva copilul. Cal, într-un moment de slăbiciune, îi spune lui Sarah un secret despre Eddie.

The Shore 2016-05-11
The Path 2 x 8

Return

Cal călătorește în secret în Los Angeles, luptând pentru o mare donație din partea mamei lui Noa, Jackie. Sarah vizitează o moare pe Brenda, care dezvăluie cât de îngrijorătoare este relația lui Cal cu Steve. Richard și Kodiak îl forțează pe Eddie să-i recâștige moartea lui Steve în mintea lui.

Return 2017-03-08
The Path 3 x 2

A Beast, No More

Atunci când familia unui novice îi lovește pe Eddie, el trebuie să aleagă între întoarcerea celuilalt obraz și folosirea lui Vera ca arma pentru foc. Un vechi ritual Meyerist aduce amintiri reprimate pentru Cal, și pe cât vrea să uite, destinul și Maria nu-l vor lăsa. Criza de credință a lui Sarah se adâncește când se întâlnește cu un profesor de religie al Colegiului ... citește mai mult

A Beast, No More 2018-01-17
The Path 2 x 5

Why We Source

După ce Sarah își întrerupe acordul cu Libby Dekaan, Hawk este arestat pentru ecoterorism. În timp ce Abe câștigă încrederea lui Cal, Cal încearcă să descopere molia FBI din cadrul Mișcării. Eddie și Sarah se reconectează din cauza amenințărilor la adresa familiei lor sparte.

Why We Source 2017-02-14
The Path 3 x 4

De Rerum Natura

O amenințare cu bombă asupra compusei are toți cei care se află la margine, în special Eddie, care se simte responsabil pentru asta. Înapoi cu o răzbunare, Cal folosește informații care ar putea afecta personal Vera să-i șantajeze să-l numească CEO al Meyerismului. Întrebându-și credința, Sarah descoperă că Ladda ar fi putut avea un alt autor, o femeie, și ea a fost tăcută cu forța.

De Rerum Natura 2018-01-24
The Path 1 x 5

The Hole

După ce a aflat despre relația continuă a lui Hawk cu Ashley, Eddie și Sarah se află în contradicție. Între timp, Abe se întâlnește cu Alison și suspectează că Mișcarea poate fi implicată în activități criminale. Hawk încearcă să se despartă de Ashley. După ce se confruntă cu Sarah, Cal se întoarce la cartierul Ridge pentru a-și declara sprijinul față de acțiunile sale.

The Hole 2016-04-20
Close