Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Railroad Tigers (2016)

Railroad Tigers (2016)

23 Dec 2016

124 min Filme 2016Filme ActiuneFilme ComedieFilme HD ROFilme OnlineFilme Razboi

6.1
IMDB: 6.1/10 918 votes

, , ,

438

Raportează eroarea

Railroad Tigers (2016)
Voteaza acest Film-Serial.

Railroad Tigers 2016, film online HD subtitrat în Română

In decembrie, anul 1941, Japonia încearcă să îşi extindă graniţele tării şi să ocupe ţările vecine din sudestul Asiei. Calea ferată de la Tianjin către Nianjin din Estul Chinei a devenit o rută de transport militară extrem de importantă şi este păzită cu mare abnegaţie de către soldaţii japonezi. Un lucrător de la calea ferată pe nume Ma Yuan (Jackie Chan) conduce o echipă de luptători care încearcă să obţină libertatea lor şi a naţiunii sale.

Folosindu-se de vastele cunoştinţe cu privire la reţeaua de transport feroviar, el şi colegii lui se apucă să o saboteze pentru ca mai apoi să îi ia prin surprindere pe soldaţii japonezi şi a le fura proviziile pe care le au şi să le împartă chinezilor ce flămânzesc. În ciuda faptului că luptătorii pentru libertate nu au deloc arme ale lor, ei se folosesc de orice unelte le pică la îndemână pentru a le folosi în luptă, inclusiv lopeţi sau bucăţi din şinele de tren.

Chinezii locali îi denumesc pe neobişnuiţii luptători pentru libertate drept „Tigrii Căilor Ferate”. Aceşti oameni se regăsesc apoi în partea greşită a lucrurilor când japonezii hotărăsc să trimită reîntăriri căre Shandong. Într-un act de maximă sfidare, Ma Yuan se aventurează în cea mai periculoasă misiune a lui de până acum şi hotărăşte să arunce în aer calea ferată păzită la sânge de soldaţii japonezi şi care trece pe un pod. Când japonezii află despre planul de sabotare, care ar pune în pericol toate eforturile militare de până acum, miza creşte enorm.

Urmăreşte online filmul Railroad Tigers 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=nzxV2YFwfik[/embedyt]

64 total views, 2 views today

Distribuie si tu ...
Railroad Tigers (2016)
Railroad Tigers (2016)
Railroad Tigers (2016)
Railroad Tigers (2016)
Railroad Tigers (2016)
Railroad Tigers (2016)
Railroad Tigers (2016)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Genul

Filme asemănătoare

Close