Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Uncle Drew (2018 ), filme online subtitrat în Română

Uncle Drew (2018 ), filme online subtitrat în Română

Uncle Drew    29 Jun 2018

N/A N/A ComedieComedyFilme 2018Filme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme SportSport

N/A
IMDB: N/A/10 N/A votes

, , , , , , ,

N/A

USA

271

Raportează eroarea

Uncle Drew (2018 ), filme online subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

Uncle Drew (2018), film online subtitrat în Română

Dax şi-a dorit foarte mult să aibă o echipă de baschet stradal înscrisă într-un mare turneu care se desfăşoară în oraşul Harlem, iar pentru a-şi vedea visul cu ochii el a fost dispus să consume toţi banii pe care-i agonisise până acum. Necăjit nevoie mare din cauza unor obstacole nefericite pe care le tot întâmpină şi fiind învins de rivalul său de-o viaţă care i-a luat şi echipa, Dax este în culmea deznădejdei.

Soarele pare să iasă şi pe strada lui Dax în momentul în care se întâlneşte cu însuşi zeul baschetului, legendarul Uncle Drew. Disperat să participe şi să iasă învingător dintr-un turneu pentru a pune mâna pe marele premiu care l-ar scoate din toate belelele, Dax îl roagă pe Drew să îl ajute şi acesta nu doar că acceptă să facă asta, dar şi pleacă la drum cu Dax pentru a-i găsi pe foştii lui coechipieri alături de care să formeze din nou o echipă de staruri care să facă spectacol pe terenul de joc. Printre aceşti mari jucători îi regăsim pe Shaquille O’Neal, Chris Webber, Reggie Miller, Nate Robinson şi Lisa Leslie, iar aceşti veterani sunt pregătiţi să demonstreze că încă mai ştiu să facă spectacol.

Momentan filmul online Uncle Drew (2018) nu există, dar va fi adăugat pe site de îndată ce va fi posibil. Premiera în cinematografe va avea loc în data de 29 iunie.

Tags: ComedieComedyFilme 2018Filme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme SportSport

347 total views, 1 views today

Distribuie si tu ...
Uncle Drew (2018  ), filme online subtitrat în Română
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Genul

Filme asemănătoare

Close